En kort fotografisk opsummering af året der er gået, og en tak til alle de mennesker der har været med til at gøre det til et fantastisk år.

Det bedste fra 2019

Written by Sunroad

– Et år fyldt med fantastiske oplevelser

Endnu et år er gået, vi skriver nu 2020, og min lille Københavnske fotograf virksomhed er klar med de bedste billeder fra 2019.

Det har været endnu et fantastisk år for By Sunroad. Jeg føler mig både heldig, stolt og taknemmelig, over alle jer skønne brudepar jeg har haft æren af at fotografere i år. Tusind tak for tilliden, og for et år fyldt med kærlighed og glæde.

2019 blev også året hvor jeg har prøvet kræfter med både gravid og Newborn fotografering. Det er helt fantastisk at blive lukket ind i en families hjem og liv. Det e helt sikkert noget jeg håber at kunne dyrke mere i 2020.

Tusind tak til alle jer der ved forskellige anledninger har stillet op foran mit kamera. Tak til familie og venner der bakker mig op, og tak til min elskede mand.

Her er de billeder jeg har valgt som de bedste billeder fra 2019, en kort fotografisk opsummering af året der er gået.
(klik på billederne for at se hele billedet)

Skal du bruge en kreativ og hyggelig fotograf i 2020, så lad os mødes over en kop kaffe og se om jeg er den rigtige fotograf til opgaven. I kan skrive til mig her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *