Det bedste fra 2018

Written by Sunroad

En kort opsummering af et fantastisk år.

Intentionen var at vælge et billede, dét bedste billede fra 2018, men året er fyldt med et væld af dejlige billeder og øjeblikke. Jeg kan simpelthen ikke koge det ned til et.

2018 har været et fantastisk år, et skønt første år for mit firma By Sunroad. Tusind tak, jeg er fyldt med taknemmelighed for alle jer der har bidraget på alle mulige måder til, at dette år har været så fantastisk. Alle jer skønne brudepar som har vist mig den største tillid, at lade mig og mit kamera blive en del af jeres helt store dag. Alle jer der har lukket mig ind i jeres hjem med mit kamera, eller på andre måder stillet op foran mit kamera. Tak til familie og venner der bakker mig op, ikke mindst min elskede mand.

Her er en kort fotografisk opsummering af året, de billeder der både fotografisk, stemnings- og udviklingsmæssigt, taler til mig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *