Et fantastisk bryllups skud

Written by Sunroad

– ét af mange.

Noget mange fotografer givet vis har til fælles er, at vi vil gå rigtig langt for det perfekte skud. Vi ruller gerne rundt på jorden, vader ud i vand til knæene, kravler op i et træ, og sikkert en hel masse andre skøre ting, for at fange der perfekte billede.

Dette billede jeg har valgt her, viser en vigtig dansk bryllupstradition. Det sker adskillinge gange under middagen, at gæsterne slår deres bestik mod tallerkenerne, eller tramper fødderne i gulvet. Disse handlinger afkræver et kys fra de nygifte. Når der slåes med bestik på tallerkenerne, skal bruden og gommen op og stå på deres stole og kysse. Når der trampes i gulvet med fødderne, skal bruden og gommen ned under bordet for at kysse.

For at fange dette billede kravlede jeg ned under bordet, og var klar med mit kamera, før gæsterne begyndte at trampe. Der var en dejlig lang hvid dug som jeg kunne gemme mig under, og som jeg kunne skyde blitzen ind i.

Jeg er vild med dette billede, og jeg er vild med det øjeblik det repræsenterer. I hvilken anden situation eller på hvilket andet job, er det i orden, endda påskyndet, at man kravler rundt under bordet…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *