F.A.Q.

Hvor mange billeder får vi?

Hvor mange billeder i får, afhænger selvfølgelig af hvor længe jeg er med. Hvis jeg er med hele dagen leverer jeg typisk mellem 500 og 700 færdige billeder.

Hvis jeg kun er med til vielse og efterfølgende portrætter levere jeg et sted mellem 50 og 200 billeder. Den store variation i antal billeder her, skyldes at der kan være stor forskel på hvor meget/lidt præsten tillader at der bliver fotograferet under vielsen. Nogle præster tillader kun fotografering under ind- og udmarch, det giver selvfølgelig færre billeder i sidste ende. Der kan også være stor forskel på hvor meget tid man ønsker at sætte af til portrætterne, har vi kun 30 minutter, bliver der selvfølgelig ikke lige så mange billeder som hvis vi har 1 time og 30 minutter.

Uanset hvor længe jeg er med, redigere og udvælger jeg de bedste billeder, som i får i to formater; store filer egnet til print, og små filer egnet til online brug.

Hvornår får vi billederne?

Umiddelbart efter brylluppet udvælger jeg de bedste 3-5 billeder, som jeg redigere lidt hurtigt så i kan få dem allerede en til to dage efter brylluppet. Herefter bruger jeg 3-4 uger på at redigere jeres billeder.

Hvordan får vi vores billeder?

Uanset hvilken pakke i vælger, redigere og udvælger jeg de bedste billeder, som i får i to formater; store filer egnet til print, og små filer egnet til online brug.

De mange store billedefiler fylder alt for meget for de fleste mail tjenester, derfor leverer jeg som udgangspunkt billederne via wetransfer, en online tjeneste der kan bruges til at sende større datamængder. Når jeg har uploaded billederne vil i modtage en mail fra wetransfer, med et link til deres side hvorfra i kan downloade billederne. Vær opmærksom på at de store filer skal downloades til jeres computer, ikke til mobiltelefonen.

Kan man også booke dig udenfor Københavnsområdet?

Ja, det kan man absolut. Hvis det er mere end 30 km udenfor København må i regne med at der kommer lidt ekstra oven i prisen for at dække transportudgifterne. Det kan også være at vi bliver nød til at holde før-mødet over skype eller lignende.

Skriv til mig, så finder vi ud af det.