Bryllupper by Sunroad

Bryllupper By Sunroad

Alle bryllupper er forskellige, og på hver deres måde helt fantastiske. Jeg elsker at se de enkelte par afspejlet i den måde de hver især har valgt at fejre dagen på. Jeg elsker at fotografere bryllupper, og jeg elsker at dele alle de fantastiske billeder med jer der kigger med. Af hensyn til brudeparrenes forskellige ønsker, varierer det hvor mange og hvilke billeder jeg viser fra de forskellige bryllupper.

Find pakker og priser nederst på siden.

 

Nick & Gunhild

– Nick & Gunhilds bryllup by Sunroad

Jeg har sådan glædet mig til at vise billederne fra Nick og Gunhilds bryllup. De blev gift i Hans Egede Kirke på Østerbro, og viet af Gunhilds søster, det var så smukt.
Efter vielse og reception gik vi en tur i området omkring Nordhavn for at tage par billeder. Jeg havde været derude en tur i forvejen med mit kamera og vist billederne til Nick og Gundhild, så vi havde en plan for nogenlunde hvor de gerne ville have taget billederne. Det var så super fedt med en en anderledes setting. Tak for en dejlig dag i to fantastiske mennesker.

 

Marie & Morten

– Marie & Mortens bryllup by Sunroad

Disse to skønne mennesker sagde ja til hinanden i Grøndalslund Kirke en dejlig sommer dag i begyndelsen af juni. Det var absolut en fornøjelse at fotografere både det smukke par, og deres festlige og glade gæster.

Det fine grønne område udenfor kirken var en perfekt ramme til parbillederne, som vi tog inden receptionen, der blev holdt hjemme i deres egen have. Maria R Nørgaard havde pyntet op med pynt fra Detvier.dk – og lavet en virkelig flot og lækker bryllupskage.

Festen blev holdt på Restaurant Bellahøj, skønne omgivelser og virkelig god mad.

 

Mike & Ann-Lie

– Mike & Ann-Lies bryllup by Sunroad

Mike og Ann-Lie er uden tvivl et af de sjoveste par jeg har mødt, og haft fornøjelsen af at fotografere. Deres åbenlyse kærlighed til hinanden, og deres boblende personligheder, gjorde det til en dag fuld af grin og gode billeder.

Vielsen fandt sted i Herlev Kirke, hvorefter vi kørte ud til den Aldershvile Slotsruin for at tage parbilleder.

 

Peter & Nanette

– Peter & Nanettes bryllup by Sunroad

Peter og Nanette blev gift i holmens kirke, med dertil hørende espalier da de kom ud af kirken som hr og fru. Det er første gang jeg har fotograferet et bryllup hvor jeg kun måtte fotografere under ind- og udgang.

Jeg havde fornøjelsen af at fotografere disse helt igennem fantastiske mennesker i kirken, efterfulgt af forskellige gruppebilleder, samt par-billeder i Hareskoven.

Som man siger går vejen til mandens hjerte gennem maven – det gælder altså også for denne kvindelige fotograf, så da parret diskede op med pølsehorn og cola var jeg jo helt solgt.

 

Deia & Marcus i vandtårnet

– Deia & Marcus’ bryllup by Sunroad

Det skulpturelle mørke vandtårn dannede den helt perfekte ramme for Deia og Marcus’ vielse. Med sit specielle, sparsomme, lys og en virkelig fantastisk rumklang.

Vielsen var i et vandtårn, men dagen begyndte i Brønshøj Kirke, hvor parrets storsmilende lille søn blev døbt. Efter et gruppebillede af de cirka 80 gæster, gik hele selskabet samlet ned til vandtårnet.

Det var en kæmpe udfordring for mig som fotograf, men den var absolut velkommen – tusind tak fordi jeg måtte fotografere jer på denne helt specielle dag.

 

Caroline & Magnus

– Caroline & Magnus’ bryllup by Sunroad

Sødeste Caroline og Magnus blev gift i Alsønderup Kirke, og efterfølgende dænget til med ekstreme mængder ris – fotografen var glad.

Jeg blev helt forelsket i den fine røde veteran bil de kørte fra kirken til festen i. Tyl kjolen blokerede kun en lille smule for udsynet. Par billederne skød vi på turen mellem kirken, og Asminderød Kro hvor festen blev holdt. Og sikken en fest det var, skøn stemning med imødekommende og sjove gæster. Jeg blev hængende til lidt efter brudevalsen, så jeg også fik nogle gode dansebilleder med diskolys.

 

Kill Your Darlings

– men ikke dem allesammen!

Der er grænser for hvor meget man kan, og bør, vise på sin hjemmeside. Det viser sig imidlertid at jeg har præcis lige så svært ved at “smide ud” på min hjemmeside, som in real life. Derfor har jeg besluttet at hver gang jeg sletter et galleri fra siden, må jeg gerne beholde et par favoritter 🙂