Bryllupper by Sunroad

Bryllupper By Sunroad

Alle bryllupper er forskellige, og på hver deres måde helt fantastiske. Jeg elsker at se de enkelte par afspejlet i den måde de hver især har valgt at fejre dagen på. Jeg elsker at fotografere bryllupper, og jeg elsker at dele alle de fantastiske billeder med jer der kigger med.

Forskellige ønsker – forskellige priser

Uanset hvilken pakke i vælger får i:

  • Uforpligtende før-møde/forberedelses-møde
  • Fotografering på dagen
  • Redigering af billederne
  • min. 100 billeder
  • Digitale billeder i høj opløsning, 2400×1600 pixel
  • Slideshow med de bedste billeder
  • Mulighed for tilkøb af forskellige print og album.

Hvis i ønsker det, leverer jeg også en del af billederne i sort/hvid eller andre alternative redigeringer. Dette koster selvfølgelig ikke ekstra, ligesom i heller ikke kan købe jer til flere billeder, i får alle de gode billeder med i prisen fra starten.

Find pakker og priser nederst på siden.

Hvis i ikke lige synes at nogen af pakkerne passer til jeres behov og ønsker, så må i endelig bare kontakte mig med en forespørgsel, så finder vi den rigtige løsning til jer.

Geografi

Jeg bor i København, priserne er derfor gældende indenfor en radius af 50 km fra København. Jeg kommer selvfølgelig også gerne længere væk, men i så fald vil der blive lagt et ekstra beløb oven i prisen, til at dække min transport.
Ring eller skriv endelig, så finder i ud af en pris.

Kill Your Darlings

– men ikke dem allesammen!

Der er grænser for hvor meget man kan, og bør, vise på sin hjemmeside. Det viser sig imidlertid at jeg har præcis lige så svært ved at “smide ud” på min hjemmeside, som in real life. Derfor har jeg besluttet at hver gang jeg sletter et galleri fra siden, må jeg gerne beholde et par favoritter 🙂