C. Vielse, portrætter, fest og brudevals

9.000 kr

Jeg ankommer til kirken, eller anden lokation, før jer, og fotografere stemningsbilleder når gæsterne ankommer. Under vielsen fotografere jeg diskret i det omfang kirken og præsten tillader. Når vi har fotograferet riskast og lykønskninger udenfor kirken, køre vi til jeres valgte location og tager bryllupsportrætter – jeg vil foretrække at i har sat minimum 1,5 time af til dette.

Når vi er færdige med bryllupsportrætterne tager vi videre til jeres reception/fest, hvor jeg tager stemningsbilleder. Jeg bliver indtil i har danset brudevalsen.

Forskellige ønsker – forskellige priser

Uanset hvilken pakke i vælger, redigere og udvælger jeg de bedste billeder, som i får i to formater; store filer egnet til print, og små filer egnet til online brug

Hvis i ikke lige synes at nogen af pakkerne passer til jeres behov og ønsker, så må i endelig bare kontakte mig med en forespørgsel, så finder vi den rigtige løsning til jer.

 

Geografi

Jeg bor i København, priserne er derfor gældende indenfor en radius af 30 km fra København. Jeg kommer selvfølgelig også gerne længere væk, men i så fald vil der blive lagt et ekstra beløb oven i prisen, til at dække min transport.
Ring eller skriv endelig, så finder i ud af en pris.