D. Forberedelse, vielse, portrætter, fest og brudevals

11.000 kr

Jeg kommer hjem til jer og fotografere jeres forberedelser før brylluppet. Hvis brud og gom forbereder sig to forskellige steder, kan jeg selvfølgelig kun følge en af jer, men jeg kan evt. arrangere endnu en fotograf mod ekstra betaling selvfølgelig.

Vi kan følges til kirken, eller anden lokation, eller jeg kan tage derhen lidt før jer, og fotografere stemningsbilleder når gæsterne ankommer. Under vielsen fotografere jeg diskret i det omfang kirken og præsten tillader. Når vi har fotograferet riskast og lykønskninger udenfor kirken, køre vi til jeres valgte location og tager bryllupsportrætter – jeg vil foretrække at i har sat minimum 1,5 time af til dette.

Når vi er færdige med bryllupsportrætterne tager vi videre til jeres reception/fest, hvor jeg tager stemningsbilleder. Jeg bliver indtil i har danset brudevalsen.

Forskellige ønsker – forskellige priser

Uanset hvilken pakke i vælger, redigere og udvælger jeg de bedste billeder, som i får i to formater; store filer egnet til print, og små filer egnet til online brug

Hvis i ikke lige synes at nogen af pakkerne passer til jeres behov og ønsker, så må i endelig bare kontakte mig med en forespørgsel, så finder vi den rigtige løsning til jer.

Geografi

Jeg bor i København, priserne er derfor gældende indenfor en radius af 30 km fra København. Jeg kommer selvfølgelig også gerne længere væk, men i så fald vil der blive lagt et ekstra beløb oven i prisen, til at dække min transport.
Ring eller skriv endelig, så finder i ud af en pris.