Portrætter by Sunroad

Et godt portræt – At være smuk og at være fotogen er ikke det samme.

Hvis du, som jeg, identificere dig med den gruppe mennesker der bare ikke er fotogene, så har du sikkert ret. Heldigvis er det ikke ensbetydende med at jeg ikke kan tage et godt portræt af dig.

Ofte mangler vi ikke-fotogene mennesker ganske enkelt evnen til at slappe af foran et kamera. Der sker noget med kroppen lige så snart kameraet kommer frem, vi begynder at posere naturligt – og det bliver i sagens natur unaturligt.

Et godt portræt

Som fotograf ønsker jeg at du/i skal have en god oplevelse. Det er vigtigt for mig at vi har tid nok, tid til at snakke, slappe af, eksperimentere, have det sjovt og skyde en masse billeder –  og måske også drikke en kop kaffe. Jeg vil gerne lærer dig at kende når jeg fotografere dig, på den måde kan jeg bedre bringe din personlighed frem i billederne og skabe et godt portræt.

Hvis du kan lide mine billeder, og tænker at det kunne være sjovt at blive fotograferet af mig, så skriv til mig.

Link til priser nederst på siden

Familieportrætter

Hjemme hos jer, på en udvalgt lokation, eller i et fotostudie, vi gør det der harmonere bedst med jeres ønsker til billederne.

Find mere information om priser og muligheder her.

Konfirmation eller non-firmation

En konfirmation, non-firmation eller måske en rund fødselsdag. Der kan være mange anledninger til at få taget nogle gode portrætter.

Find mere information om priser og muligheder her.

CV/Profil billeder

Mangler du et nyt portræt til CV’et, linkedin eller en artikel du har skrevet? Skal i have taget profilbilleder af alle medarbejderne eller medlemmerne i jeres forening? Der kan være mange situationer hvor man bare har brug for et godt, vellignende portræt.

Find mere information om priser og muligheder her.

Fine-art portrætter

Med en baggrund som kunstner elsker jeg når jeg får lov til at give ideerne frit spil. Måske har du selv nogle kreative ideer du gerne vil leve ud, måske vil du gerne høre mine ideer til nogle kreative portrætter, måske spiller du rollespil og vil gerne have nogle fede billeder af din karakter.  Mulighederne er mange, kun fantasien sætter grænserne.

Find mere information om priser og muligheder her.