Book mig – Portrætter

– let the Sunroad photograph you

At være smuk og at være fotogen er ikke det samme.

Hvis du, som jeg, identificere dig med den gruppe mennesker der bare ikke er fotogene, så har du sikkert ret. Heldigvis er det ikke ensbetydende med at jeg ikke kan tage et godt billede af dig.

Ofte mangler vi ikke-fotogene mennesker ganske enkelt evnen til at slappe af foran et kamera. Der sker noget med kroppen lige så snart kameraet kommer frem, vi begynder at posere naturligt – istedet for bare at opføre os naturligt, i det øjeblik vi begynder at posere, bliver det i sagens natur unaturligt.

Som fotograf ønsker jeg at du/i skal have en god oplevelse med at blive fotograferet. Det er vigtigt for mig at vi har tid nok, tid til at snakke, slappe af, eksperimentere, have det sjovt og skyde en masse billeder –  og måske også drikke en kop kaffe. Jeg vil gerne lærer dig at kende når jeg fotografere dig, på den måde kan jeg bedre bringe din personlighed frem i billederne.

Hvis du kan lide mine billeder, og tænker at det kunne være sjovt at blive fotograferet af mig, så send mig en forespørgsel via min kontakt formular.