Konfirmation eller non-firmation

Fra 1.300 kr

Konfirmation, non-firmation, rund fødselsdag

Der kan være mange anledninger til at få taget gode familieportrætter.

Uanset hvad anledningen måtte være, så aftaler vi på forhånd hvor billederne skal tages, og cirka hvor mange forskellige mennesker der skal tages billeder af. På baggrund af den valgte lokation, samt antallet af mennesker der skal fotograferes, aftaler vi en fast pris.

Vi kan laver nogle forskellige opsatte billeder, og jeg fotografere imens vi går og snakker, ungerne leger på legepladsen, du træner hunden, eller hvad du/i ellers har af ønsker.

Antal billeder i modtager vil varierer afhængig af anledning og jeres specifikke ønsker.

I kan kontakte mig her og fortælle lidt om jeres ønsker, så skræddersyr jeg en god pris der passer til netop jeres behov.

Pris eksempel til 1.300 kr

5 konfirmander der alle skal konfirmeres samme dag, i samme kirke, et sted indenfor en radius af 50 km fra København.

Jeg ankommer til kirken i god tid. Her afsætter vi cirka 10 minutter til billeder for hver konfirmand. Efterfølgende køre jeg rundt til hver af de 5 konfirmander, det kan være hjemme hos jer eller der hvor i holder festen. Jeg afsætter cirka 30 minutter hos jer hver, vi kan bruge til billeder af jer både med og uden familien som i ønsker.

Når jeg har været hos jer alle, køre jeg hjem til København og redigere billederne.

I modtager hver minimum 10 redigerede digitale billeder. Print af forskellig type og størrelse kan tilkøbes.

Pris i alt: 6.500 kr. = 1.300 kr pr konfirmand

Familie portrætter, CV/profil billeder, eller en kreativ model-session

Forskellige mennesker – forskellige ønsker og behov. Uanset jeres behov og ønsker, så er der minimum 10 redigerede digitale billeder inkluderet. Jeg udvælger de bedste billeder til redigering, hvoraf du/i efterfølgende kan vælge jeres 10 favoritter. I modtager jeres udvalgte billeder i to forskellige digitale versioner: små filer til brug på nettet, og store filer egnet til print.

Flere billeder, samt forskellige former for print kan også tilkøbes hos mig.

Hvis ingen af de foreslåede pakker passer til dine behov, så kontakt mig endelig, så sender jeg et tilbud der matcher dine ønsker.