Kreativ model-session

3.500 kr

Jeg booker et studie vi kan bruge i op til 4 timer, eller vi kan mødes på en udvalgt lokation (maks 30 km fra Frederiksberg). Dette kan være en mulighed for at lege og være kreativ med lys, posering og påklædning. Måske har du et særligt udtryk eller billede du ønsker at arbejde hen imod, måske har du bare lyst til at få nogle anderledes og kreative billeder, måske synes du ikke selv du er super fotogen, men har lyst til at øve og lære at få taget gode billeder, det er helt op til dig.

Jeg viser dig løbende billederne på kameraet, og vi snakker om hvad der fungere og ikke fungere. Når vi er færdige med at fotografere, udvælger jeg de bedste billeder til redigering og efterbehandling.

(1 person)

Prisen inkludere 8 færdige billeder. Jeg udvælger de bedste billeder til redigering, hvoraf du efterfølgende kan vælge dine 8 favoritter. Du modtager dine udvalgte billeder i to forskellige digitale versioner: små filer til brug på nettet, og store filer egnet til print.

Flere billeder, samt forskellige former for print kan tilkøbes.

Hvis ingen af de foreslåede pakker passer til dine behov, så kontakt mig endelig, så sender jeg et tilbud der matcher dine ønsker.