Priser – Portrætter

Familie portrætter, CV/profil billeder, eller en kreativ model-session

Forskellige mennesker – forskellige ønsker og behov. Uanset hvilken pakke du/i vælger, så er billederne selvfølgelig inkluderet. Jeg udvælger de bedste billeder til redigering, som du efterfølgende modtager i to forskellige digitale versioner: små filer til brug på nettet, og store filer egnet til print.

Hvis ingen af de foreslåede pakker passer til dine behov, så kontakt mig endelig, så sender jeg et tilbud der matcher dine ønsker.

A. Familie portrætter hjemme hos jer (op til 6 personer)

1.900 kr.

For at gøre det lettere for jer at finde tid og planlægge, så kommer jeg til jer. Dette giver også mulighed for at tage nogle mere personlige billeder end i et studie.
Jeg kommer hjem til jer og tilbringer et par timer, Vi laver nogle forskellige opsatte billeder, og jeg fanger nogle, ikke opstillede, billeder af jer ind imellem.

I modtager minimum 30 redigerede filer.

B. Familie portrætter on Location (op til 6 personer)

1.900 kr.

For at gøre det lettere for jer at finde tid og planlægge, så kommer jeg til jer. Dette giver også mulighed for at tage nogle mere personlige billeder end i et studie.
Vi mødes på den valgte lokation og tager den derfra. Vi kan laver nogle forskellige opsatte billeder, og jeg fotografere imens vi går og snakker, ungerne leger på legepladsen, du træner hunden, eller hvad du/i ellers har af ønsker.

I modtager minimum 30 redigerede filer.

C. CV/Profil Billeder on Location (1 person)

1.200 kr.

For at gøre det lettere for dig at finde tid og planlægge, så kommer jeg til dig.
Jeg kommer hjem til dig, eller til en anden aftalt lokation hvor du ønsker billederne taget. Her finder vi de bedst egnede steder til at tage billederne, jeg afsætter omkring en time. Vi laver lidt forskellige lys sætninger og vinkler, for at sikre os at du får nogle billeder der matcher dine ønsker.

D. Kreativ Model-session (1 person)

3.500 kr.

Jeg booker et studie vi kan bruge i op til 4 timer. Dette kan være en mulighed for at lege og være kreativ med lys, posering og påklædning. Måske har du et særligt udtryk eller billede du ønsker at arbejde hen imod, måske har du bare lyst til at få nogle anderledes og kreative billeder, måske synes du ikke selv du er super fotogen, men har lyst til at øve og lære at få taget gode billeder, det er helt op til dig.

Jeg viser dig løbende billederne på kameraet, og vi snakker om hvad der fungere og ikke fungere. Når vi er færdige med at fotografere, udvælger jeg de bedste billeder til redigering og efterbehandling.