Foto meet-up på Orø

Written by Sunroad

– Inspirerende, lærerig og produktiv foto meet-up på Orø

I begyndelsen af juli var jeg et smut til foto meet-up på Orø, til fotograf og model meet-up. Det var min første tur til Orø og tænker ikke det bliver den sidste.

Foto meet-ups er altid en god anledning til at møde en masse fantastiske mennesker, blive inspireret, lære nyt og bare hygge sig. Da jeg kørte hjemmefra om morgenen var planen egentlig primært at se andre arbejde, suge til mig af inspiration, ideer og teknikker – og så selvfølgelig at snakke med folk. De første par timer holdt jeg mig til planen, men når der så står en absolut fantastisk model og roser de sidste billeder vi skød sammen, og spørger om jeg ikke har lyst til at skyde flere billeder, så bliver man jo helt varm om sit lille foto-hjerte.

På Orø fik jeg således både observeret, suget til mig, lært en masse, snakket med en masse herlige mennesker, og skudt en masse billeder. Tusind tak til alle de fantastiske mennesker der var mødt op, og var med til at gøre dagen til en stor success i min optik.

Her er et lille udvalg af de billeder jeg fik med hjem fra dagen.

Line Aunskov – By Sunroad

 

Tasha Kyhl – By Sunroad

 

Boline Lyng – By Sunroad

 

Camilla Blixenkrone – By Sunroad

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *