Bryllupsportrætter

Written by Sunroad

– De knap så opstillede, opstillede bryllupsportrætter.

For noget tid siden efterhånden, skrev jeg et indlæg om posering her på blokken. I indlægget forsøgte jeg at give et par gode råd om posering, så I er klædt på til at stå model til jeres bryllup. Nu vil jeg gerne dreje fokus over til de knap så opstillede, opstillede bryllupsportrætter. Som jeg også kom ind på i det indlæg, så skyder en god fotograf jo også billeder mellem de de forskellige opstillede poseringer. Når jeg kommer hjem fra et bryllup og ser billederne igennem, finder jeg ofte mine ynglingsbilleder blandt disse knap så opstillede, opstillede billeder.

I mit arbejde som bryllupsfotograf, er det mit mål at fortælle jeres personlige bryllupshistorie gennem mine billeder. Jeg ønsker at skabe en personlig, naturlig og smuk fortælling. En fortælling med rigtige mennesker og ægte følelser. Jeg ønsker at fange alle de små og store øjeblikke der er unikke for jeres bryllup. De øjeblikke man ikke kan planlægge, men som opstår fordi I er præcis dem I er, med jeres personlige stil, humor og kropssprog. Det er disse øjebliksbilleder der vil fremkalde smil, grin, eller en lille tåre når I ser på billederne senere.

Det er mit mål at blive så god til at instruere og vejlede aller jer skønne brudepar, at jeg kan få de opstillede billeder til at ligne de ikke så opstillede billeder så meget som muligt. En vigtig ingredients i at nå dette mål, er for mig at se tillid. Tillid er alfa omega i de gode bryllupsportrætter. Jo mere tillid i har til mig som fotograf, jo bedre kan i bare slappe af og nyde dagen. Derfor er det også så utrolig vigtigt for mig at vi lære hinanden lidt at kende inden brylluppet, og allerhelst mødes allerede inden i booker mig som fotograf. Jo mere jeg kender og kan mærke jeres personlighed, jo bedre kan jeg give jer de billeder i drømmer om.

Her er blot et par af de billeder jeg taler om:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *