Kom igang med billederedigering i darktable

Written by Sunroad

Min første video-tutorial

En instruktionsvideo til dig der gerne vil igang med at redigere dine billeder.

Når jeg skal lærer nye programmer at kende søger jeg altid efter instruktionsvideoer på nettet. Der findes rigtig mange gode tutorials til de fleste redigeringsprogrammer, men meget få på dansk. Det er jo ikke nogen selvfølge at man er en haj til engelsk, bare fordi man er interesseret i billederedigering, derfor fik jeg lyst til at prøve selv at lave en tutorial til et af de mange gratis redigeringsprogrammer der er tilgængelig på nettet.

darktabel kan sammenlignes med Adobes Lightroom, det er et program hvor du kan behandle og bearbejde dine raw-filer, og eksportere dem som færdige jpg-billeder.

Jeg håber denne lille video kan være med til at hjælpe dig godt igang med at redigere dine billeder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *