Rom – By Sunroad

Written by Sunroad

Rom set gennem mit kamera…

… med mine øjne.

Som jeg skrev i mit sidste indlæg, så har jeg jordens mest fantastiske mand, og derfor kunne jeg i Januar invitere min mor en tur til Rom. Det er noget jeg længe har ønsket mig at gøre, så det betyder uendeligt meget for mig at det lykkedes.

Vi havde en fantastisk tur, og fik gået utrolig meget mere end vi havde regnet med hjemmefra. Man får virkelig en god fornemmelse af en by når man bevæger sig rundt til fods. Hvor stor byen er og hvordan tingene er placeret i forhold til hinanden.

Fordi jeg er fotograf og elsker at nørde med mit kamera, skulle det selvfølgelig også med på turen. Som fotonørd er det altid lidt farligt at have sit kamera med når man rejser med andre. Der sker ofte det at jeg bliver helt opslugt af et eller andet jeg lige skal have et billede af. Så glemmer jeg lidt at holde øje med dem jeg følges med, og opdager ikke hvor langt jeg egentlig har bevæget mig i en eller anden tilfældig retning fordi jeg lige skulle have et billede. Min mor er heldigvis også glad for billeder og kunst, så hun har nok en lidt større forståelse lige på det punkt end så mange andre.

I mit sidste indslag viste jeg billeder fra Vatikanet, her er der så billeder fra vores gåture gennem byen. Billederne er igen taget med min 50mm 1.8 prime, på et crop kamera. Jeg bliver mere og mere glad for at fotografere med prime objektiver, både fordi det billedekvaliteten bare er så fed, men også det naturlige benspænd jeg giver mig selv, når jeg fysisk skal bevæge mig for at få den rette beskæring på billedet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *