Tro på drømmen

Written by Sunroad

Og arbejd hårdt for at realisere den

Kun den der er villig til at risikere at gå for langt, kan gøre sig håb om at finde ud af hvor langt man kan gå
– T.S. Eliot

For at opnå noget i livet må man være villig til at tage chancer, tro på drømmen, og på at ens sikkerhedsnet vil holde hvis det bliver nødvendigt. Hvis man altid holder sig til de sikre valg, risikere man ikke noget, men man lære heller ikke noget og udvikler sig ikke. Man bliver nød til at følge vejen for at finde ud af hvor den føre hen, og hvor langt du kan komme.

Jeg elsker at være fluen på væggen, at observere og nyde alle de små ting der sker omkring mig, og at dokumentere og indfange stemningen med mit kamera. I elsker at være min egen chef, at planlægge min egen tid, at møde nye mennesker, hjælpe dem og bringe smil frem på deres læber. Derfor glæder jeg mig helt utroligt til at tage hul på dette nye kapitel i mit liv, som fotograf. Jeg er kommet til den konklusion, at det ikke at forsøge er langt værre end det vil være hvis forsøget ikke lykkes. Drømmen vil ikke give slip før den er afprøvet, og jeg finder ikke lykken ved ikke at prøve. Egentlig tror jeg det er længe siden jeg nåede til den konklusion, men det er først nu jeg har modet til at tage springet. Det er først nu jeg er et sted hvor jeg stoler på mit sikkerhedsnet, og på mine egne evner.

Livet er for kort til at stå op hver dag, og tilbringe størstedelen af dine vågne timer på et arbejde der ikke gør dig glad, og som ovenikøbet heller ikke betaler særlig godt. Når jeg arbejder for andre, i et job jeg ikke brænder for, så er min motivation i høj grad knyttet til størrelsen af den løn der går ind på bankkontoen hver måned. Når jeg arbejder for mig selv derimod, med noget jeg brænder for, så er jeg fuldstændig ligeglad med hvad min timeløn er, bare jeg kan betale mine faste udgifter.

Når vi denne gang tager hul på et nyt år, vil jeg derfor også risikere noget og følge en ny vej, hvor jeg giver alt hvad jeg kan for at gøre min passion til mit job, i håbet om at finde ud af hvor langt jeg kan gå.

ps. Tak Ida Warning for dette fantastiske bryllupsbillede fra mig og min mands bryllup i sommer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *