Vatikanet – By Sunroad

Written by Sunroad

Vatikanet set gennem mit kamera…

…med mine øjne.

Fordi jeg har jordens mest fantastiske mand, havde jeg mulighed for at give min mor en tur til Rom i fødselsdagsgave sidste November. Hun havde aldrig været der før, men længe ønsket sig at se byen, så det var helt fantastisk at kunne give hende den oplevelse.

I sidste uge fløj min mor og jeg så til Rom, mandag til torsdag, og fik 3 dage med fantastisk vejr i denne fantastiske by. Jeg selv har været i Rom en enkelt gang før, men kun en enkelt dag, så det var begrænset hvad vi kunne nå.

Denne gang fik vi tid til at se Vatikanet, og det var fantastisk. Jeg har det altid lidt ambivalent med den slags obligatoriske store turist attraktioner. Jeg er rigtig glad for at ha været der og set det, men det er jo ikke der man oplever “det rigtige Rom”, der hvor man mærker byen og lærer den at kende.

Flot var det, og det var skønt at kunne tusse rundt med mit kamera og lege lidt. Så her er Vatikanet som jeg oplevede det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *